23 Haziran 2009

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUNUN 4/B) ALIM İLANI

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (giderleri döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır. Ayrıca Laborant için uygulamalı-mülakat sınavı yapılacaktır.

ÜNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER
Laborant 1 Ortaöğretim kurumlarının Laborant, Laboratuvar veya Laboratuvar Teknisyenliği ve Kimya alanından mezun olmak (Alanında 2 yıl çalıştığını belgelendirmek)
Hemşire 1 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak (Koroner Anjiyografi Ünitesinde en az 2 yıl çalıştığını belgelendirmek)

Başvuruda bulunacakların;

* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlan taşıması,

* Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, yahut erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

* 2008 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak,

* Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

* Nöbet usulü çalışmaya engel bîr durumu olmaması gerekmektedir.

İsteklilerin;

Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.comu.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan başvuru formunu doldurarak, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ve daha önceki hizmetlerini gösterir onaylı belge ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmekte olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

Başvuru sonunda KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazananların listesi www.comu.edu.tr adresinden ilan edilecek ve Laborant için uygulamalı-mülakat sınavı yapılacaktır. Her kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde, ilan edilen yedeklerden sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar, sonuçların ilan edilmesinden itibaren 10 iş günü içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen teslim edeceklerdir. Bu süre içerisinde istenilen (sonuçlar ile birlikte sayfada ilan edilen) belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

Adres: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Terzioğlu Kampüsü /ÇANAKKALE

Tel: 0-286–218 00 18 / 1171- 1174 Fax: 0-286-218 05 16

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ..

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali