26 Haziran 2009

Halk Bankası Servis ve Banko Görevlisi Alım İlanı

T.C. HALK BANKASI A.Ş.SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI

Bankamızın İstanbul, Bursa, Antalya, Kocaeli ve Gaziantep Bölge Koordinatörlüklerine bağlı Şubelerinde istihdam edilmek üzere; aşağıda belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından, mülakat yöntemiyle, Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi alınacaktır.
Mülakata aşağıdaki şartları taşıyan adaylar çağrılacaktır.

Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi sözlü sınavına katılabilmek için;

1- Servis Görevlileri için;

• Bankamızca Anadolu Üniversitesi'ne 19.07.2008 tarihinde yaptırılan Servis Görevlisi yazılı sınavında 70 ve üzeri puan almış ve daha önce mülakata çağrılmamış olmak,

• 01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak,

• Üniversite ya da fakültelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak,

2- Banko Görevlileri için;

• Bankamızca Anadolu Üniversitesi'ne 19.07.2008 tarihinde yaptırılan Banko Görevlisi yazılı sınavında 80 ve üzeri puan almış ve daha önce mülakata çağrılmamış olmak,

• 01.01.1984 ve sonrası doğumlu olmak,

• En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

3- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- 6 aydan fazla hapis cezası ile hükümlü bulunmamak,

6- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya sınav tarihinde en az 1 yıl erteletmiş olduğunu belgelemek,

7- Sağlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olduğunu belgelemek, (Sağlık raporu giriş sınavını kazandıktan sonra verilebilir.)

8- Yapılacak inceleme ve araştırma sonucunda; sicil, tutum ve davranışları ile özgeçmişleri bakımından bankacılığa uygun bulunmak,

Gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar, 29 Haziran 2009 Pazartesi saat 17:00'a kadar, Bankamız internet sitesi (www.halkbank.com.tr) üzerinden, başvuru formunu doldurarak ve çalışmak istedikleri bölgeyi tercih ederek mülakata katılmak için başvuru yapabileceklerdir. Çalışmak istediği bölge bölümünde (İstanbul, Bursa, Antalya, Kocaeli, Gaziantep) sadece tek tercih yapılabilecektir. Adı geçen Bölge Koordinatörlüklerine bağlı iller ekte belirtilmiştir. Başvurular sadece internet aracılığıyla kabul edilecektir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İnternet üzerinden yapılan başvurular; unvan ve tercihte bulunulan bölge bazında ayrı ayrı en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve aşağıda belirtilen sayıda aday (son adayla aynı puanı alan tüm adaylar) mülakata çağrılacaktır.

Mülakata çağrılacak adaylar, Bankamız internet sitesinde (www.halkbank.com.tr) 3 Temmuz 2009 günü duyurulacaktır.
Adayların, mülakata katılabilmek için gerekli şartlara sahip oldukları, sözlü sınav öncesi kendi beyanları dikkate alınarak değerlendirilecek, gerekli belgeler sözlü sınav sırasında talep edilecektir.
Mülakata çağrılan adayların, mülakata gelirken yanlarında aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz getirmeleri gerekmektedir. Mülakata katılma şartlarını taşımayan ve buna ilişkin belgeleri sözlü sınav öncesi ibraz edemeyen adaylar mülakata alınmayacaktır.

1- Diplomanın aslı ve fotokopisi ya da noter veya ilgili öğretim kurumu tarafından onaylanmış örneği,

2- Nüfus hüviyet cüzdanının aslı ve fotokopisi veya noter onaylı örneği,

3- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

4- Savcılıktan alınmış yeni tarihli Sabıka Kaydı Belgesi,

5- Askerliğini yaptığına veya en az 1 yıl ertelettiğine ilişkin belge.
Yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adaylarla, Bölge tercihleri doğrultusunda Bankaca uygun görülen il'de istihdam edilmek üzere iş sözleşmesi yapılacak olup, başka bir il'e tayinleri hangi nedenle olursa olsun mümkün olmayacaktır. Ayrıca; işe başlangıç öncesinde adaylardan, Bankadan istifaen ayrılmaları ya da iş sözleşmesinin Bankaca feshi durumunda, eğitim giderleri ile Bankaca belirlenen tazminat tutarını ödeyeceklerine dair Taahhütname alınacaktır. Adayların başvuru yaparken bu hususları dikkate almaları gerekmekte olup, mülakata çağrılmaya hak kazanan adaylar bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali