12 Temmuz 2009

600 polisli fuhuş operasyonu

İstanbul ve birkaç ilde eşzamanlı yapılan operasyonlarda, fuhuş yaptıkları iddia edilen ve aralarında yabancı uyruklu bayanların da bulunduğu 158 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında bebeği bulunan bir kadının olması dikkat çekti.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri tarafından Gaziantep, Tekirdağ ve İstanbul'un çeşitli ilçelerinde toplam 80 farklı adrese 600 polis memuru ve helikopter desteğiyle operasyonlar düzenlendi. Operasyonda 68'i bayan 90'ı erkek olmak üzere toplam 158 kişi gözaltına alındı.
Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde zanlıların sorguları devam ederken, yabancı uyruklu bayanlar ifadelerinin alınmasının ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Yabancı uyruklu bayanlar ekip otosuna bindirilirken, bir bayanın kucağında bulunan bebek ile yine diğer bir bayanın yanında bulunan küçük yaştaki kız çocuğu dikkatlerden kaçmadı. Yabancı uyruklu bayanların Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlandıktan sonra sınır dışı edilecekleri öğrenildi. İHA

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali