22 Temmuz 2009

Beyaz Saatler Moda

Beyaz saatler bu yaza damgasını vurdu. Beyaz rengin yazın bronz tenlerin vazgeçilmez şıklık unsuru olmasını fırsat bilen saat markaları modellerinde beyazı öne çıkarmaya başlayınca saat kullanan kullanmayan herkesi beyaz saat merakı sardı.

Taşlısını taşsızını, kadını erkeği cesaretini toplayan herkes çılgınca takıyor ve kendini yaz sıcaklarında ferahlatıcı beyazın hakimiyetine bırakıyor.
İtalyan stili beyaz Tendence marka saatleri Türkiye'ye getiren Pırlant Saatçilik Kurumsal İletişim Uzmanı Sevgi Uyumaztürk, güneş ışığını en iyi yansıtan renk olarak beyaz kıyafetlerin hem yaz sıcaklarından koruduğunu hem de duru bir şıklık oluşturduğunu anlatarak, "Beyaz kıyafetlerinizi de beyaz çanta ve beyaz ayakkabılar ile birlikte bembeyaz bir saat ile tamamladığınızda tüm gözlerin üzerinizde olmasını garantilemiş oluyorsunuz. Özellikle bronz tenle uyumu da düşünüldüğünde bu rengin tercih
nedenlerine büyük bir artı daha ekleniyor" dedi.

BEYAZ SAAT ÇILGINLIĞI YAŞANIYOR
Üç boyutlu beyaz saat modası çılgınlığı yaşandığını ifade eden Pırlant Saatçilik Kurumsal İletişim Uzmanı Sevgi Uyumaztürk, "Tümüyle tasarım işi, yenilikçi, üç boyutlu kadran, paslanmaz çelik ve polikarbon karışımı kasa ile değerlenen ve kendini hemen fark ettiren Tendence Saatleri, dünyanın dört bir yanındaki en iyi mağazalarda satılıyor. Nadide ve stil işi tasarım malzemeleri ile kendine has bir görünüşün garantisini vermesi, bu saatleri isteyenlerin seçimlerini daha değerli kılıyor. Limitsiz bir deneyim ve tarz seçeneği sunan Tendence Saatlerini seçmek, kendi moda trendlerinizi yapmak demek. Bu seçim sizi kendinizi ifade etmenin yeni yollarına yönlendirecek. Bu benzersiz, eğlenceli, şımarık ve çekici saatler, özgün tasarımda zirve yapıyor ve modunuzu yükseltiyor. Tendence saatlerinin çok çeşitli tarz ve renk yelpazesi bulunuyor ve hepsi ülkemize geldiği ilk günden beri ayrı bir ilgiyle karşılandıysa da beyazın yeri bir başka oldu. Belki de bugünlerde herkesin hayatında bembeyaz bir sayfa açmak istemesi bunda alt etken En iyisi Facebook'unuzda Tendence Turkiye yazarak markayı arattırın ve geri dönüşü olmayan bir keşfe çıkın. Zira bu saatleri inceledikten sonra aklınıza bir takılacak, bir daha da alana kadar çıkmayacak" diye konuştu.

BEYAZ SAATLER ÜNLÜLERİN DE TERCİHİ
Beyaz saat çılgınlığına ünlüler de ortak oldu. Orijinal, Dinamik, Minimal. Beyaza en yakışan sözcükler o.d.m. markasında da bir araya geliyor. Tasarladığı sade ama sıra dışı saatlerle ödüle doymayan o.d.m. markasının da en çok beyaz modelleri ilgi görüyor. Stefano Gabbana, Black Eyed Peas'tan Williamd Adams gibi dünya starlarının da tercih ettiği beyaz o.d.meler Türkiye'de de çok özel bir kitle tarafından çoktan keşfedildi www.odm-design.com o.d.m'in de facebook'ta özel
Türkiye sayfası var. Büyük harflerle O.D.M. TÜRKİYE yazıp arattırmanız yeterli.
Tendence ve odm beyazlığına Pırlant, Modatech ve Oscar Newyork mağazalarından ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali