10 Temmuz 2009

Et ve Balık Kurumu özürlü işçi alım ilanı

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr
ilangrubu@googlegroups.com

Türkiye İş Kurumu Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine ÖZÜRLÜ ve ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ alınacaktır.

Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.işkur.gov.tr. İnternet adresiüzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Statü Eğitim Durumu Aranan Nitelikler /Çalışma Yeri
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu Adana Et San. İşl . ve Tavuk Kom. Müd . ANKARA Bilgisayar İşletmeni 1 Özürlü Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak. Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu Adana Et Kom. Müd . ADANA Sıvacı 1 Özürlü İlköğretim Sıvacılık-Boyacılıkla ilgili belgesi bulunmak. Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu Bingöl Et Kom. Müd . BİNGÖL Bilgisayar İşletmeni 2 Özürlü Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak.Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu D.bakır Et Kom. Müd . DİYARBAKIR Kasap 1 Eski Hükümlü Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak Kasaplık belgesine sahip olmak Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu Sakarya Et Kom. Müd . SAKARYA Bilgisayar İşletmeni 1 Özürlü Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak. Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.
Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Et ve Balık Kurumu Sakarya Et Kom. Müd . SAKARYA Kasap 1 Eski Hükümlü Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak Kasaplık belgesine sahip olmak Bulaşıcı herhangi bir hastalığı bulunmamak ve vardiyalı işlerde çalışabilir olmak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS)katılmış olmak.(Başvuru esnasında lise mezunları KPSSP94 bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır.)

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksekpuan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (önceliklilerden) müracaatta bulunan adaylar öncelik hakkı kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

- İlköğretim mezunları için talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Noter huzurunda Kura çekimiyle listeler oluşturulacaktır

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir

Noter huzurunda Kura çekimi 03.Ağustos 2009 tarihinde saat 10.00'da ilgili Et ve Balık Kurumu Et Kombinalarında yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali