22 Temmuz 2009

İşte son moda yüzükler

Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk, yeni koleksiyonunda dört farklı yüzüğe yer verdi.
yüzük y
Kullandığı her parçayı özenle seçen ve özel bir işçilikle şekillendiren Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk, yeni koleksiyonunda birbirinden şık dört farklı yüzükle yine kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Yüzyıllardır kadınların tartışmasız en özel aksesuarları olan altının en özel çizgileri günümüz modasıyla bileştiren Tekin Seyrekoğlu’nun 2009 yaz koleksiyonu karşınızda.

Koleksiyon, hem gündüz hem gece kullanılabilecek ve her tarz kıyafet ile kolayca kombinlenecek özel parçalardan oluşturuyor. Koleksiyonun en çarpıcı parçası ise Anadolu motiflerinin günümüz yaratıcılığı ve farklılığıyla bir araya getirildiği yüzükler.

Altının mine işlemeler ve zarif desenlerle buluştuğu yüzüklerin yanı sıra zümrüt yeşilinin, sitrin ve swarovski taşlarla uyumunun da en güzel tasarımlarla bir araya geldiği yüzükleri yeni koleksiyonda bir arada bulabilirsiniz. Elleri daha da şık gösterecek olan yüzüklerle bayanlar, günün her saati her yerde içlerindeki asaleti ve güveni yansıtacaklar.

Doğanın en güzel renklerini, en çarpıcı modellerinde kullanan Tekin Seyrekoğlu’nun değerli yüzüklerine, Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumculardan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali