08 Temmuz 2009

Kahramanmaraş Ilıca Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

ilangrubu@googlegroups.com

T.C. KAHRAMANMARAŞ İLİ MERKEZ İLÇE ILICA BELEDİYESİ

Ilıca Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15, 16 ve 17. maddeleri ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde, Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, âdeti, KPSS taban puanı ve türü belirtilen İtfaiye Eri kadrosuna; Merkezi sınavdan (KPSS) komisyonca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılacaktır.

T.C KAHRAMANMARAŞ İLİ MERKEZ İLÇE ILICA BELEDİYESİ Ilıca Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15, 16 ve 17. maddeleri ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde, Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, âdeti, KPSS taban puanı ve türü belirtilen İtfaiye Eri kadrosuna; Merkezi sınavdan (KPSS) komisyonca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılacaktır.

Sınıfı Kadro Unvanı Derecesi Adedi Taban Puan KPSS Puan Türü Cinsiyeti Eğitim Durumu
GİH İtfaiye Eri 11 1 60 KPSSP94 E/K Lise, Meslek Lisesi veya Dengi Okul Mezunu Olmak

Toplam: 1 Adet İtfaiye Eri

ARANAN ŞARTLAR

1-Genel Şartlar

1- Türk Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini saklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4- Askerlik ile ilişiği bulunmamak(Tecilli yada terhis olmak)

5- Eğitim durumu itibariyle;

a) Lise, Meslek Lisesi veya dengi okul mezunu olmak,

b) Meslek Yüksek Okullarının Harita Kadastro ve İnşaat bölümü mezunu olmak, (Öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adayların diplomalarının YÖK tarafından onaylanmış olması gerekmektedir.)

c) Meslek Yüksek Okullarının herhangi bir bölümünden mezunu olmak, (Öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adayların diplomalarının YÖK tarafından onaylanmış olması gerekmektedir.) ,

6- Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

7- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60m boyunda olmak ve boyun 1 m. den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak, boy ve kilo tespiti müracaat sırasında Belediyemiz görevlileri tarafından yapılacaktır. Boy ve kilosu uygun olmayan adayların müracaat evrakları kabul edilmeyecektir.

8- Son başvuru tarihi olan 17.07.2009 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.

9-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2008 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve yukarıda belirtilen puan türleri itibariyle 100 tam puan üzerinden sınav komisyonunca belirlenen taban puanları almış olmak,

10-Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memur olarak çalışmış veya çalışıyor olmamak,

11- Görevini devamlı yapmasına engel olacak bir engeli bulunmamak,

12- Sınava çağırılacak İtfaiye Eri listesi Belediyemizin ilan panosunda yayınlanacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- T.C. Vatandaşlık Nolu Nüfus cüzdan fotokopisi,

2- Öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi,

3- Son üç ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf,

4- KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi, (Belgenin aslı başvuru esnasında adayın yanında bulunacaktır.)

5- Sınav sonuç belgesi olarak Internet çıktısı getiren adayların belgelerini ÖSYM İl Sınav Yönetici Bürosundan onaylatmaları gerekmektedir.)

6- Askerlikle ilgili ilişiği olmadığına dair belge.

7- Cumhuriyet Başsavcılığından adli sicil belgesi.

8- Sağlık Raporu.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular 17.07.2009 günü saat 09.30 da başlayıp 17.07.2009 günü saat 17:00 de sona erecektir. Başvurular Ilıca Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

SÖZLÜ MÜLAKAT KONULARI

-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

-Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat,

-Mesleki bilgi ve becerilerine yönelik sorular ve uygulamalar,

-Genel kültür.

DEĞERLENDİRME

1-Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaylardan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılır.

2-Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir.

3-Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu: Kurum sınavı başarı puanın %50’ si ile KPSS puanının %50’ si alınmak suretiyle belirlenir.

4-En yüksek puandan başlamak üzere atanma yapılacak kadro sayısı kadar asil ve kadro sayısının yarısı kadar yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

5-Sınav sonuçları başarı sırasına göre kurumun ilan panosundan ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.

6-Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

SINAV YERİ VE SAATİ

Sözlü mülakat sınavı, Ilıca Belediyesi Hizmet Binası olup 22.07.2009 tarihinde saat 09:00 da yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali