01 Temmuz 2009

Narin Park’ta 59 bin liraya konut

Narin Partk’ta 60 aya kadar sıfır faizle ayda 490 liradan başlayan taksitlerle konut alınabiliyor.Ayrıca, peşinat ödemeden fiyatı 59 bin liradan başlayan konutlara sahip olunabiliyor.

Martı GYO tarafından Çerkezköy’de hayata geçirilen Narin Park’ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi hızla tamamlanıyor. Temmuz 2009 itibariyle 130 dairesi teslim edilecek olan Erguvan Sitesi, kişiye özel ödeme planları sunuyor. Projede 60 aya kadar sıfır faizle ayda 490 liradan başlayan taksitlerle konut alınabiliyor. Ayrıca, peşinat ödemeden fiyatı 59 bin liradan başlayan konutlara sahip olunabiliyor.

3 bin konutluk kasaba olacak

Türkiye’nin hızla büyüyen merkezlerinden Çerkezköy’de 3 bin konutluk bir kasaba olarak kurulan Narin Park’ta, 61 ile 201 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 daire tipinde daireler bulunuyor. Konut fiyatları ise 59 bin liradan başlıyor, 190 bin liraya kadar çıkıyor.
Alışveriş merkezlerinden, spor alanlarına, açık ve kapalı yüzme havuzlarından restoran, sinema, tiyatro ile kültür ve sağlık merkezlerini içinde bulunduran Narin Park, bölgenin en büyük yaşam merkezi olacak.
Toplam alanı 430 bin metrekare olan yaşam merkezi 200 bin metrekare yeşil alana sahip. Ayrıca hipermarket zincirlerinden olan KİPA/TESCO’da 35 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezini Narin Park’ta hayata geçiriyor. Önümüzdeki yıllarda Narin Park’ın içerisinde yer alacak 300 yatak kapasiteli otel ve okul inşaatına başlanacak.
Şehrin kalabalığı ve trafiğinden kurtulmak isteyenler için de fırsat sunan Narin Park, yakın gelecekte hayata geçecek olan hızlı tren projesi ile İstanbul’a 35 dakika mesafede. Atatürk Havalimanı’na 45, Çorlu Havalimanı’na 15 dakikalık mesafede.


Kaynak : Hurriyetemlak.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali